Sider

søndag 29. januar 2012

Inspirasjon



Er ikke de nye Tildastoffene nydelige? Jeg kjøpte litt forskjellige stoffbiter på Panduro og jeg synes den siste kolleksjonen er veldig fin. Her kommer litt inspirasjonsbilder :)





Så litt inspirasjon fra naturen. I dag gikk vi tur i skogen i det nyyyydelige været. Det var rett og slett så utrolig fint. Vi laget bål og grillet pølser med ungene og alle koste seg masse. Det er ikke noe som gir mer velvære enn å være ute i skogen i nydelig vær :)



fredag 20. januar 2012

Småprosjekter




På kveldene holder jeg på med en egenkomponert lue i perlestrikk i villsauull. Jeg liker dette garnet. Har hittil strikket to par hansker som jeg bruker hver eneste dag. Jo mer jeg går med dem jo varmere og mer vanntett blir de, da de nærmest tover seg ved bruk. Kjekt :)


Ellers ble disse lavendelposene til i et lite ledig øyeblikk en kveldsstund. Posene er sydd av linstoff og bånd fra Stoff og Stil.



Kjapt og greit å lage, samt at det ser fint ut med en liten broderisøm fra symaskinen. Disse skal sendes til svigermor :)

God helg!



torsdag 12. januar 2012

Nåleputer



Jeg har oppdaget hvor fint det er å sitte stille og rolig å brodere. Gir ro i kroppen i en ellers hektisk hverdag og er for meg en fin måte å roe ned hodet før jeg legger meg. I fjor kjøpte jeg en bok av Karin Holmberg som heter "Karins broderier". Boken er på svensk, men jeg ser en norsk versjon er ute nå. Boken er stappfull av fine broderier, mønstre og ikke minst inspirasjon :)


(bildet er lånt fra Capris)

Inspirert av boken laget jeg to nåleputer i hvit ullfilt som jeg broderte ulike mønstre på. Jeg brukte tynt alpakkagarn jeg hadde liggende. Inne i nåleputene har jeg egne puter fyllt med ris.




Forfatteren har også en veldig inspirerende blogg som er verdt et besøk!

tirsdag 10. januar 2012

Det går sakte mot lysere tider :)


Er det ikke..? Jo, det spirer på kjøkkenet :) Vi tok inn kvister i romjulen og nå spretter løvet. Det gir inspirasjon og løfter om lysere tider.

Rosene fra julen står ennå, men det begynner å krible etter å finne frem pelargoniene jeg har overvintret på hytten snart. Sette stiklinger og få fine Dronning Ingrid planter til sommeren. Litt tidlig ennå men snart :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...